Qui som

La nostra empresa va ser fundada l'any 1999 amb la intenció d'oferir un servei de Qualitat als nostres clients, independentment del tipus de projecte sol·licitat. Dedicada essencialment al sector de la construcció, realitzem un seguiment exhaustiu dels treballs realitzats sempre amb l'objectiu d'oferir un servei adaptat a les necessitats de cada client.

La nostra àmplia experiència ens permet tenir a disposició un bon equip de professionals i industrials per a realitzar amb eficiència tot tipus de projectes. Amb personal qualificat com a Tècnic d'Execució en Passive House .

Som una empresa familiar, i això ens permet tenir un tracte més directe amb el client i adaptar-nos millor a les necessitats dels diferents projectes que se'ns presenten, sempre tenint en compte el factor humà.

Encara que l'empresa va ser fundada l'any 1999 per Joan i Enric Quera, la seva àmplia experiència s'inicia molts anys abans, ja que Joan Quera començà a dedicar-se a aquesta activitat des de ben jove.

Des del juny de 2014 CONSTRUCCIONS QUERA AGULLANA S.L. està inscrita al Registre d'Empreses Classificades de la Generalitat de Catalunya com a contractista d'obres.

C/ Colon nº11 Agullana 17707 - Mail: info@construccionsquera.cat