Serveis

Construccions Quera Agullana va ser fundada amb la intenció d'oferir un servei de Qualitat als nostres clients, independentment del tipus de projecte sol·licitat.

Amb aquest objectiu com a prioritat, ens oferim per a realitzar tot tipus de projectes, des de petites reformes, rehabilitacions a obres integrals claus en mà.

La nostra dilatada experiència ens permet tenir a la nostra disposició un bon equip d'industrials per a realitzar amb eficiència i professionalitat tot tipus de projectes. Col·laborem a més, amb diferents dissenyadors i estudis d'arquitectura de reconeguda professionalitat per a la realització dels estudis i projectes d'obra que s'adaptin a les necessitats dels nostres clients.

Obra Pública Rehabilitació/Restauració Obra Nova
La nostra experiència en la gestió d'obra pública van des de la construcció d'equipaments o locals fins a la rehabilitació d'edificacions de caràcter públic amb un seguiment exhaustiu dels treballs a realitzar i una gestió acurada de les licitacions. El nostre treball està orientat tant a la rehabilitació/restauració d'interiors com d'exteriors d'habitatges, façanes, masies o altre tipus de construcció, sempre amb l'objectiu principal d'oferir un servei de qualitat, dedicació completa i un tracte directe amb el client. A partir d'una necessitat explícita per part del nostre client, la realització d'un projecte constructiu i de la confecció d'un pressupost ajustat a les seves necessitats, ens entreguem a la construcció d'aquesta sempre amb la Qualitat i Satisfacció del Client com a objectius essencials de la nostra activitat. Tanmateix, duem a terme una gestió completa de les obres amb els diferents industrials i proveïdors que intervenen en la construcció per oferir un millor servei al client.
C/ Colon nº11 Agullana 17707 - Mail: info@construccionsquera.cat